Svedomité remeslo, rituál ktorý oživil Giuseppe Torrente pred viac ako 60. rokmi.
Nielen dobrota a tradícia, ale aj poslanie, ktoré prichádza z ďaleka pre chutnú a zdravú výživu!
Pochádza z kontrolovaných a monitorovaných fariem z oblastí Campania a Puglia.
Vlastní výrobný disciplinár, ktorý zabezpečuje kontrolu kvality obrábanej pôdy a závlahovej vody.
Kontroluje a overuje kultivačné procesy paradajky pomocou terénnych inšpekcií, pričom venuje pozornosť výživovým činnostiam rastlín a vykonávaniu fytosanitárnych ošetrení.
Vykonáva viacnásobné odbery vzoriek a analýzu na overenie rezíduí agroliečiv, dusičnanov a ťažkých kovov s cieľom získať bezpečný, zdravý a vysokokvalitný výrobok.
Lúpané paradajky
400g a 2500g
Krájané paradajky
2500g
Paradajkový koncentrát
2000g
Paradajková dužina
10kg
Žlté Datterini
400g a 2000g
“Piennolo del Vesuvio DOP”
400g a 2000g
“Borlotti” Varená Fazuľa na prírodno
400g